SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Epoksi Esaslı Derz Dolgular

» Poxyfuga 560 RB Beyaz

» Poxyfuga 560 RG Gri

» Poxyfuga 560 RS Siyah


 
Poxyfuga 560 RB Beyaz

 

ÜRÜN TANIMI: Epoksi esaslı, iki bileşenli, kimyasallara (özellikle asit ve alkalilere ) karşı dayanıklı derz dolgu malzemesidir.

·Yüksek kimyasal ve mekanik dayanım istenen döşeme ve duvar kaplamalarının derzlerinde

· Farklı kimyasal ve asitlere dayanımı nedeni ile laboratuvar, hastane ve market gibi yapılarda

· Organik tuzlara dayanımı sayesinde mezbaha, mandıra, hazır yemek tesisi ve gıda endüstrisi yapıları

·Aşındırıcı sulara dayanım gereken termal yüzme havuzları, mineral su/tuz tankları, hayvanat bahçesi, endüstriyel kimya tesisleri

Özellikleri/Avantajları:

·Kolay işlenebilir kıvam

·Mala veya harç tabancası ile uygulanabilir

·Yüksek mekanik ve kimyasal dayanım.

Kalite Sınıfı: RG (EN 13888:2003) sınıfı (TS EN 13888, RD – Reaksiyon reçine esaslı derz dolgu malzemesi,

UYGULAMA DETAYLARI:

Yüzey Hazırlığı:

Derzler ve derz yüzeyleri, en fazla yapışma dayanımını sağlamak amacıyla uygun Yöntemler kullanılarak temizlenmiş olmalı ve kullanılan seramik yapıştırıcının kürünü aldığından emin olunmalıdır.

Karıştırma:

B bileşeni A bileşenine eklendikten sonra düşük  hızlı, elektrikli bir karıştırıcı (en fazla 400 dev./dak.) ile homojen bir renk elde edene kadar 2-3 dakika karıştırınız.

Karıştırma Oranı:

A(2)  B(1) birbirine karıştırılır.

Uygulama Yöntemi:

POXYFUGA 560 R uygulaması mala ile veya harç tabancası ile yapılabilir. Mala ile uygulama; Hazırlanan harcı, uygulanacak yüzeye yayıp, sert kauçuk bir mala ile iyice sıyırınız. Harç tabancası ile uygulama; Hazırlanan harcı, tabancaya doldurduktan sonra uygun bir nozul takıp derzlere doldurunuz.

Temizlik:

Derzlerden taşan malzemeyi,  ılık su ve süngerle temizleyiniz. Ovalama şeklinde yapılacak temizlikte baskı ve yıkamadan kaçınılmalıdır

Sarfiyat:

Epoksi Derz Dolgu tüketim tablosuna bakınız.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

POXYFUGA 560 R uygulamasında, ortam ve yüzey sıcaklığı +5°C'nin altında ya da +25°C'nin üzerinde ise, uygun sıcaklıklar beklenmelidir. Ayrıca aşırı sıcak, yağışlı veya rüzgârlı havalarda da uygulama yapılmamalıdır. POXYFUGA 560 R ün yayılı kalınlığı 15 mm'yi geçmemelidir. (min. 4 mm) Su emmesi yüksek olan seramikler, uygulama öncesinde suya doyurulmalıdır. Kurumaya başlamış POXYFUGA 560 R karışımına kesinlikle su ve yeni malzeme ilave edilmemelidir.

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. POXYFUGA 560 R sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

AMBALAJ: A(2) + B(1)= 3 kg Teneke kutu Set

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ:

Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar,  kimyasal ürünlerin  güvenli  olarak  taşınması,  depolanması  ve  bertaraf  edilmesi  ile  ilgili  bilgi  ve  tavsiyeler  için,  fiziksel,  ekolojik,  toksikolojik  ve  diğer güvenlikle  ilgili  bilgileri  içeren,  ürüne  ait  malzeme  güvenlik  bilgi  formuna  (MSDS) başvurmalıdırlar

SORUMLULUK:

Bu ürün bilgi föyünde belirtilen bütün teknik bilgiler laboratuvar deneylerine dayanmaktadır.  Gerçekte elde edilen değerler,  bizim kontrollerimizin ötesindeki, şartlar sebebiyle değişiklik gösterebilirler.

Sereteks  ürünleri  hakkında  burada  verilen  bilgiler  ve  özellikle  uygulama  ve  son kullanımlarına  ilişkin  tavsiyeler,  normal şartlarda  ve  Sereteks'in  tavsiyeleri doğrultusunda  bu  ürünler  doğru  saklandığı,  muamele  edildiği  ve  uygulandığı durumlar hakkında Sereteks'in sahip olduğu mevcut bilgi ve deneyime dayanarak iyi niyetle  verilmiştir.  Ürünler,  uygulama  yüzeyleri  ve  uygulama  alanları  pratikte oldukça  çeşitlilik  arz  etmektedir.  Bu  nedenle  Sereteks  ürünlerini  kullanırken,  doğru ürünü, doğru koşullarda ve doğru yerde uyguladığınızdan emin olunuz ve bu yönde Sereteks  tarafından  ticari  elverişlilik  ve/veya  belirli  bir  amaca  uygunluk  konusunda verilen  bilgi  ve  talimatlara  kesinlikle  uyunuz.  Aksi  halde  oluşabilecek  zararlardan Sereteks  sorumlu değildir.  Ürünün kullanıcısı  ürünü kullanmayı  düşündüğü uygulama  ve  amaç  için  ürünün  uygunluğunu  test  etmelidir.  Sereteks ürünlerinin özelliklerini  değiştirme  hakkı  saklıdır.  Üçüncü şahısların  mülkiyet  hakları gözetilmelidir.  Bütün  siparişlerin  kabulünde,  satış  ve  nakliye  konusundaki  mevcut şartlarımız  esas  alınır.  Kullanıcılar,  her  zaman,  ilgili  ürünün  Sereteks'e başvurarak temin edebilecekleri yerel Ürün Bilgi Föyünün son baskısını dikkate almalıdır.

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri