SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Bitüm Esaslı Derz Dolgular

» Biturol ELT 400 Siyah


 
Biturol ELT 400 Siyah

 

ÜRÜN TANIMI: Bitüm esaslı, elastomerik polimerlerle modifiye edilmiş, sızdırmazlık, tamir, yapıştırma amaçlı, soğuk uygulamalı derz dolgu malzemesidir.

Kullanım Alanları:

·Bina, yol, köprü, baraj vb. mühendislik yapılarında, her türlü yatay ve düşey derzin dolgu işleminde,

·Birleşme fugalarında, baca diplerinde, havalandırma, çatı pencereleri montajında, boru çıkışlarında su geçirimsiz dolgu ve tamir malzemesi olarak.

·Bitümlü shingle yapıştırma ve tamirinde,

·Bitümlü membranların yapıştırılmasında, montaj ve tamirinde,

·Araba ve karavan imalatlarında suya karşı yalıtımda,

·Ahşap tekne ve bot yalıtım malzemelerinin ek yerlerinde,

·Sulama, içme suyu tesislerinde, su depolarında,

·Yıpranmış ve çatlamış izolasyon örtülerinin onarımında; çatılardaki tüm derz, bini noktaları ve mafsallarda kanaletlerde, baraj inşaatlarında,

·Fabrika binaları ve prefabrik yapıların inşaatında ve genel tamir işlerinde,

·Kapı ve pencerelere bitişik duvarların bağlantı yerlerinde,

·Sera çatıları ve duvar bağlantılarında,

·Olukların uç başlıklarında ve bağlantı yerlerinde kullanılır

Özellikleri/Avantajları:

· Bünyesindeki elastomerik polimerler sayesinde yüksek esneklik, aderans ve su geçirimsizlik özelliğine sahiptir.+5 ile +50 °C sıcaklık aralığında uygulanabilir

· BİTÜROL ELT 400 diğer plastik malzemelere zarar vermez, yakmaz, biçimlerini ve yapılarını bozmaz.

· Ahşap, metal, plastik, beton, cam, kiremit, tuğla, yalıtım panelleri ve membranlar, bütün yüzeylere kuvvetli bir şekilde yapışır, esnek ve kalıcı bir bağlantı sağlar.

· Endüstriden hidrolik amaçlı kullanıma kadar çok geniş bir uygulama alanına sahip sızdırmazlık ve yapıştırma elemanıdır.

· Konutlarda çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Uygulandıktan sonra birkaç dakika içinde hafif yüklere dayanabilir, tam priz alma gerçekleşmesi ile birlikte maksimum yapıştırma mukavemetine erişir.

· BİTÜROL ELT 400 uygulandıktan ve priz aldıktan sonra esnekliğini uzun süre korur.

· BİTÜROL ELT 400kolay kullanım için özel olarak formüle edilmiştir. Damlamaz, bulaşmaz ve akmaz, dolayısıyla her zaman çabuk, temiz ve profesyonel bir sonuç almanızı sağlar.

Bayındırlık Poz No: 04.013/1      

UYGULAMA DETAYLARI:

Yüzey Hazırlığı: Uygulama yapılacak yüzey, toz, kir, pas ve yağdan arındırılmalı, gevşek parçalar kazınmalıdır. Uygulanacak yüzeye bağlı olarak gerekli hallerde, uygulama yapılacak yüzeye SRT 100 astar olarak tatbik edilmeli, tamamen kuruması beklenmelidir.

Karıştırma: Kullanıma hazırdır. Uygulamadan önce 1-2 dk. karıştırınız.

Uygulama Yöntemi: BİTÜROL ELT 400 uygulaması yapılacak yüzey temizlendikten ve daha iyi bir aderans için tatbik edilen bitüm solüsyonu kuruduktan sonra ürün, mala veya tabanca ile yüzeye veya derze uygulanır.

Sarfiyat: Uygulanan yüzeyin düzgünlüğüne ve uygulama kalınlığına bağlı olarak değişir.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

BİTÜROL ELT 400 uygulamasında, ortam ve yüzey sıcaklığı +5°C'nin altında ya da +25°C'nin üzerinde ise, uygun sıcaklıklar beklenmelidir. Ayrıca aşırı sıcak, yağışlı veya rüzgarlı havalarda da uygulama yapılmamalıdır.

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. BİTÜROL ELT 400 sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

AMBALAJ: 10 kg Plastik kovalarda

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ: Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar,  kimyasal ürünlerin  güvenli  olarak  taşınması,  depolanması  ve  bertaraf  edilmesi  ile  ilgili  bilgi  ve  tavsiyeler  için,  fiziksel,  ekolojik,  toksikolojik  ve  diğer güvenlikle  ilgili  bilgileri  içeren,  ürüne  ait  malzeme  güvenlik  bilgi  formuna  (MSDS) başvurmalıdırlar

SORUMLULUK:

Bu ürün bilgi föyünde belirtilen bütün teknik bilgiler laboratuvar deneylerine dayanmaktadır.  Gerçekte elde edilen değerler,  bizim kontrollerimizin ötesindeki, şartlar sebebiyle değişiklik gösterebilirler.

Sereteks  ürünleri  hakkında  burada  verilen  bilgiler  ve  özellikle  uygulama  ve  son kullanımlarına  ilişkin  tavsiyeler,  normal şartlarda  ve  Sereteks'in  tavsiyeleri doğrultusunda  bu  ürünler  doğru  saklandığı,  muamele  edildiği  ve  uygulandığı durumlar hakkında Sereteks'in sahip olduğu mevcut bilgi ve deneyime dayanarak iyi niyetle  verilmiştir. Ürünler,  uygulama  yüzeyleri  ve  uygulama  alanları  pratikte oldukça  çeşitlilik  arz  etmektedir.  Bu  nedenle  Sereteks ürünlerini kullanırken, doğru ürünü, doğru koşullarda ve doğru yerde uyguladığınızdan emin olunuz ve bu yönde Sereteks  tarafından ticari elverişlilik  ve/veya  belirli  bir  amaca  uygunluk  konusunda verilen  bilgi  ve  talimatlara kesinlikle uyunuz. Aksi halde  oluşabilecek  zararlardan Sereteks sorumlu değildir. Ürünün kullanıcısı ürünü kullanmayı düşündüğü uygulama ve amaç için ürünün uygunluğunu test etmelidir. Sereteks ürünlerinin özelliklerini değiştirme hakkı saklıdır. Üçüncü şahısların mülkiyet  hakları gözetilmelidir. Bütün siparişlerin kabulünde, satış  ve  nakliye konusundaki mevcut şartlarımız esas alınır. Kullanıcılar, her zaman, ilgili ürünün  Sereteks'e başvurarak temin edebilecekleri yerel Ürün Bilgi Föyünün son baskısını dikkate almalıdır.

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri