SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Likit Zemin Sertleştirici ve Koruyucular

» Liquidboden HD 62 Beyaz

» Liquidboden 72 Beyaz


 
Liquidboden 72 Beyaz

 

ÜRÜN TANIMI: LIQUIDBODEN 72 iki bileşenli solventsiz epoksi esaslı, beton zeminler için tozuma önleyici ve likit zemin sertleştirici malzemesidir.

Kullanım Alanları:

· Endüstriyel Beton Zeminler, atölyeler, depolar ve fabrikaların beton zeminlerinde ki tozuma, deformasyon gibi olumsuzlukları gideren zemini sertleştiren ve suya karşı izole eden likit zemin kaplama malzemesidir.

Özellikleri/Avantajları:

· Uygulaması kolaydır.

· Zeminlerdeki kapiler çatlak boşluklarına nüfuz eder ve bloke eder.

· Aderansı mükemmeldir.

UYGULAMA DETAYLARI:

Yüzey Hazırlığı: LIQUIDBODEN 72 uygulanacak beton yüzeyler en az 3 hafta olmalıdır. Yüzey kuru sağlam olmalı, gevşek ve oynak parçalar var ise yüzeyden kazınarak alınmalıdır. Uygulamadan bir gün önce yüzey su jeti ile yıkanıp temizlenmelidir. Yüzeydeki çatlak oyuk delikler var ise DURAMENT serisi tamir harçları ile uygulamadan 24 saat önce tamir edilmelidir. Uygulama yapılacak betonun üzerine daha önce yapılmış kaplama varsa yüzeye LIQUIDBODEN 72 yapışma testi yapılmalıdır. Yüzeydeki eski kaplama gevşek durumda ise yüzeyden kazınarak alınmalıdır.

Karıştırma: A bileşeni 3 bileşeni B bileşeni 2 oranında

Uygulama Yöntemi: LIQUIDBODEN 72 “beton yüzeye rulo veya fırça ile eşit şekilde dağıtılarak sürülmelidir. 1.kat uygulamadan 24 saat sonra 2. kat uygulama yapılabilir. Bazı yüzeylerde 3.kat uygulama gerekebilir. Son kat uygulamadan 1 gün sonra yüzey su ile yıkanmalıdır.

Sarfiyat:1 mm kalınlık için yaklaşık 2,00-2,50  kg/m²

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

· Donmuş, 24 saat içerisinde donma riski olan veya direkt güneşe ve rüzgara açık alanlarda uygulamadan kaçınınız.

·  Dış mekânlarda yapılan uygulamalardan hemen sonra beton yüzeyi 2 - 3 saat kar, yağmur gibi etkenlere karşı korunmalıdır.

· LIQUIDBODEN 240 kullanımdan önce iyice karıştırılmalıdır. Haricen su katılmamalıdır.

· Uygulama yapılacak yüzey eğer yeni beton ise 28 günlük kür süresini beklemeden uygulama yapmayınız.

· Mobilyalar, camlar ve boyalı duvarlar LIQUIDBODEN 72'nin sıçramasından korunmalıdır

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. LIQUIDBODEN 72 sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

AMBALAJ: A(3)+B(2)= 5 kg'lık set Teneke kutularda

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ: Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar, kimyasal ürünlerin güvenli olarak taşınması, depolanması ve bertaraf edilmesi ile ilgili bilgi ve tavsiyeler için, fiziksel, ekolojik, toksikolojik ve diğer güvenlikle ilgili bilgileri içeren, ürüne ait malzeme güvenlik bilgi formuna (MSDS) başvurmalıdırlar.

SORUMLULUK:

Bu ürün bilgi föyünde belirtilen bütün teknik bilgiler laboratuvar deneylerine dayanmaktadır.  Gerçekte elde edilen değerler,  bizim kontrollerimizin ötesindeki, şartlar sebebiyle değişiklik gösterebilirler.

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri