SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Kalıp Ayırıcılar

» Kapol 235 M

» Kapol 251 S


 
Kapol 235 M

 

ÜRÜN TANIMI:

KAPOL 235 M, mineral yağ esaslı, beton dökümü yapıldıktan sonra ahşap ve çelik kalıpların kolay sökülmesinde ve düzgün yüzeyli beton elde edilmesinde kullanılan, kürleme sıcaklıklarına dayanıklı kalıp ayırıcıdır.

Kullanım alanları:

•  Çelik, plastik ve ahşap plywood kompozit prekast kalıplarında kullanılır.

Özelikleri/Avantajları:

• Kalıbın betondan kolay ayrılmasını sağlar.

• Kalıbın ömrünü uzatır.

• Isıya ve buhar kürü uygulamalarına dayanıklıdır.

• Beton yüzeyindeki hava kabarcıklarını azaltarak, daha düzgün beton yüzeyi elde edilmesini sağlar.

UYGULAMA DETAYLARI:

Uygulama Yöntemi:

KAPOL 235 M homojen olacak şekilde püskürtülerek veya rulo ile uygulanmalıdır. Kalıp ayırıcı kullanılmadan önce kalıplar beton kalıntılarından, tahta ve demir parçalarından, kardan ve buzda iyice temizlenmelidir. En iyi sonucu elde etmek için KAPOL 235 M kalıp üzerine ince bir tabaka halinde, homojen olarak uygulanmalıdır. Malzemeyi dengeli bir şekilde dağıtarak, göllenme oluşmasına izin verilmemelidir. Püskürtme uygulamalarında, nozul ile kalıp yüzeyi arasındaki mesafe 50 - 100 cm, püskürtme basıncı 2 - 4 bar olmalıdır

Sarfiyat:

Kalıbın cinsine göre değişir. Ahşap, plywood ve çelik kalıplarda 1 litre KAPOL 235 M rulo ile sürüldüğünde yaklaşık 25 m2, 2 veya 4 barlık basınçlı pompa ile nozuldan püskürtüldüğünde yaklaşık 40 m2 kalıp yüzeyi yağlar.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

Uygulama esnasında, iş ve işçi Sağlığı kurallarına uygun iş elbisesi, koruyucu eldiven, gözlük ve maske kullanılmalıdır. Depolama ve uygulama esnasında cilde ve göze temas ettirilmemeli, temas etmesi hal inde hemen bol   su  ve  sabunla  yıkanmalı, yutulması durumunda acilen doktora başvurulmalıdır. Uygulama alanlarına yiyecek ve içecek malzemeleri sokulmamalıdır. Çocukların erişemeyeceği yerlerde depolanmalıdır.

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. CURETECH 101  sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

AMBALAJ: 20 litrelik bidon

180 litrelik varil

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ: Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar,  kimyasal ürünlerin  güvenli  olarak  taşınması,  depolanması  ve  bertaraf  edilmesi  ile  ilgili  bilgi  ve  tavsiyeler  için,  fiziksel,  ekolojik,  toksikolojik  ve  diğer güvenlikle  ilgili  bilgileri  içeren,  ürüne  ait  malzeme  güvenlik  bilgi  formuna  (MSDS) başvurmalıdırlar

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri