SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Epoksi Esaslı Su Yalıtım

» Poxycoat Beyaz


 
Poxycoat Beyaz

 

ÜRÜN TANIMI: Epoksi esaslı solventsiz iki bileşenli hijyenik, anti asit bakteri ve küf oluşturmayan kolayca temizlenebilen beton ve metal yüzeylere uygulanabilen su izolasyon malzemesidir. Su depoları, termal ve olimpik havuzları vb.

Kullanım Alanları:

· Çimento bazlı tüm yüzeylerde

· İçme suyu depoları

· Havuzlar

· Teraslar

· Beton zeminlerde

· Soğuk hava depo zeminlerinde

· Gıda üretim fabrika zeminlerinde vb. yerlerde su yalıtım malzemesi olarak kullanılır.

Özellikleri/Avantajları:

· Anti asit ve hijyeniktir.

· Yüksek aderanslıdır.

· Mekanik sertliği yüksektir.

· Kimyasallara karşı yüksek dayanımlıdır.

· Düzgün ve pürüzsüz yüzeyler verir.

· Yosun oluşumunu engeller.

· Deterjan, temizleyici klorlu suya karşı dayanıklıdır.

· Metal su depolarında kullanılır.

UYGULAMA DETAYLARI:

Yüzey Hazırlığı: Uygulama yüzeyinin sağlam, kuru, taşıyıcı, tozsuz ve temiz, aynı zamanda terazisinde olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmeli ve yüzeyde gevşek parçacıklar olmamalıdır. Düzgün olmayan yüzeylerde uygun SERETEKS Tamir Harçları kullanılmalıdır. Yeni sıvalı ve betonarme yüzeylerin 28 günlük kür süresini tamamlaması beklenmelidir. Köşe ve kenarlara DURAMENT ile 4 cm çapında pah yapılmalıdır. Yüzey boşlukları DURAMENT ile onarılabilir. Giderlere doğru suyun akışı sağlanmalıdır.

Karıştırma: A bileşeni ile B bileşeni birbirine katıp 1-2 dk. karıştırınız.

Karıştırma Oranları: A(3)+B(2)

Uygulama Yöntemi: Hazırlanan POXYCOAT karışımı, Thoro fırçası yardımı ile iki veya üç kat halinde uygulanır. Her kattaki fırça uygulama yönü, birbirine dik olmalıdır. Katlar arası bekleme süresi ortam koşullarına göre değişir.

Sarfiyat: 1.mm kalınlık için 1,6 kg/m2

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

·POXYCOAT uygulamasında, ortam ve yüzey sıcaklığı +5°C'nin altında ya da +25°C'nin üzerinde ise, uygun sıcaklıklar beklenmelidir. Ayrıca aşırı sıcak, yağışlı veya rüzgârlı havalarda da uygulama yapılmamalıdır

·Dış yüzey uygulamalarında, yüzeyin ilk 24 saat güneşten, rüzgârdan, yağmurdan ve dondan korunması gerekir.

·+23°C'de uygulanan POXYCOAT, 2 gün sonra mekanik dayanım kazanır, 7 gün sonra su geçirimsiz hale gelir ve son dayanımına 14 gün sonra ulaşır. Yüksek sıcaklıklar süreyi kısaltır, düşük sıcaklıklar uzatır.

AMBALAJ: Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. POXYCOAT sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ: Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar, kimyasal ürünlerin güvenli olarak taşınması, depolanması  ve bertaraf edilmesi ile ilgili bilgi ve tavsiyeler için, fiziksel, ekolojik,  toksikolojik ve diğer güvenlikle ilgili bilgileri içeren, ürüne ait malzeme  güvenlik bilgi formuna (MSDS) başvurmalıdırlar.

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri