SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Özel Harçlar

» Kleberment D Duvar Örgü Harcı

» Kleberment GB Hafif Blok Gri

» Kleberment GB Ekonomik Hafif Blok Gri


 
Kleberment D Duvar Örgü Harcı

 

ÜRÜN TANIMI: Tuğla, briket ve bims benzeri malzemelerin örme işleminde kullanılan çimento esaslı kullanıma hazır örgü harcıdır.

Kullanım Alanları:

· Tuğla, briket ve bims ile duvar örmede kullanılır.

Özellikleri/Avantajları:

· Kullanıma hazırdır.

· Geleneksel harca göre zamandan ve işçilikten tasarruf sağlar.

· Yeterli kullanabilme süresi ile rahat çalışma imkânı sağlar.

Kalite Sınıfı: TS EN 12004 - C1 sınıfına uygundur.

UYGULAMA DETAYLARI:

Yüzey Hazırlığı:

Uygulama yüzeyinin sağlam, kuru, taşıyıcı, tozsuz ve temiz, aynı zamanda terazisinde olmasına dikkat edilmelidir. Uygulanacak yüzeyin sıcaklığı, +25°C'nin üstünde ise yüzey nemlendirilmelidir.

Karıştırma:

Uygun su miktarı, bir ölçek yardımıyla temiz karıştırma kabına boşaltılır. KLEBERMENT D, yavaş yavaş ilave edilerek 400 - 600 devir/dak.'lık bir karıştırıcı ile 3 - 5 dakika, üniform ve topaksız bir karışım elde edilinceye kadar karıştırılır. Yaklaşık 3 - 5 dakika dinlendirilip tekrar 30 saniye karıştırıldıktan sonra malzeme kullanıma hazır hale gelir.

Karıştırma Oranı:

25 kg toz malzeme içine toplam 6,5 veya 7,00 litre su kullanılır

Uygulama Yöntemi:

Harç hazırlanırken: Plastik kaba önce su koyulur, sonra KLEBERMENT D eklenir ve karıştırılır.5 dakika beklenir, homojen bir karışım elde etmek için tekrar karıştırılır. Hazırlanan harç yatay ve/veya düşey yüzeylere mala uygulanır. Yerleştirilen örgü malzemeleri üstten ve yandan tokmaklanarak oturtulur.

Sarfiyat:

Örgü malzemesinin boyutuna göre tüketim değeri farklılık gösterir ortalama 14-24 kg/mtül

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

KLEBERMENT D uygulamasında, ortam ve yüzey sıcaklığı +5°C'nin altında ya da +25°C'nin üzerinde ise, uygun sıcaklıklar beklenmelidir. Ayrıca aşırı sıcak, yağışlı veya rüzgârlı havalarda da uygulama yapılmamalıdır. KLEBERMENT D' ün yayılı kalınlığı 15 mm'yi geçmemelidir. (min. 4 mm) Su emmesi yüksek olan seramikler, uygulama öncesinde suya doyurulmalıdır. Kurumaya başlamış KLEBERMENT D karışımına kesinlikle su ve yeni malzeme ilave edilmemelidir.

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. KLEBERMENT D sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

AMBALAJ: 25 kg’ lık polietilen takviyeli Kraft torbalarda

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ: Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ:

Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar, kimyasal ürünlerin güvenli olarak taşınması, depolanması ve bertaraf edilmesi ile ilgili bilgi ve tavsiyeler için, fiziksel, ekolojik, toksikolojik ve diğer güvenlikle ilgili bilgileri içeren, ürüne ait malzeme güvenlik bilgi formuna (MSDS) başvurmalıdırlar.

SORUMLULUK:

Bu ürün bilgi föyünde belirtilen bütün teknik bilgiler laboratuvar deneylerine dayanmaktadır. Gerçekte elde edilen değerler, bizim kontrollerimizin ötesindeki, şartlar sebebiyle değişiklik gösterebilirler.

Sereteks ürünleri hakkında burada verilen bilgiler ve özellikle uygulama ve son kullanımlarına ilişkin tavsiyeler, normal şartlarda ve Sereteks'in tavsiyeleri doğrultusunda bu ürünler doğru saklandığı, muamele edildiği ve uygulandığı durumlar hakkında Sereteks'in sahip olduğu mevcut bilgi ve deneyime dayanarak iyi niyetle verilmiştir. Ürünler, uygulama yüzeyleri ve uygulama alanları pratikte oldukça çeşitlilik arz etmektedir. Bu nedenle Sereteks ürünlerini kullanırken, doğru ürünü, doğru koşullarda ve doğru yerde uyguladığınızdan emin olunuz ve bu yönde Sereteks tarafından ticari elverişlilik ve/veya belirli bir amaca uygunluk konusunda verilen bilgi ve talimatlara kesinlikle uyunuz. Aksi halde oluşabilecek zararlardan Sereteks sorumlu değildir. Ürünün kullanıcısı ürünü kullanmayı düşündüğü uygulama ve amaç için ürünün uygunluğunu test etmelidir. Sereteks ürünlerinin özelliklerini değiştirme hakkı saklıdır. Üçüncü şahısların mülkiyet hakları gözetilmelidir. Bütün siparişlerin kabulünde, satış ve nakliye konusundaki mevcut şartlarımız esas alınır. Kullanıcılar, her zaman, ilgili ürünün Sereteks'e başvurarak temin edebilecekleri yerel Ürün Bilgi Föyünün son baskısını dikkate almalıdır.

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri