SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Epoksi Zemin Kaplamaları

» Epocrete 1270 Şeffaf

» Epocrete 42 T Kum Gri

» Epocrete Prim 64 Şeffaf


 
Epocrete 1270 Şeffaf

 

ÜRÜN TANIMI: İki bileşenli epoksi esaslı solventsiz beton zeminler için koruyucu kaplama ve tozuma önleyici malzemesidir. Tüm rall renklerde.

Kullanım Alanları:

· Depolarda,

· Üretim alanlarında,

· Laboratuvarlarda,

· Kimya ve ilaç endüstrisinde,

· Alışveriş merkezleri ve süpermarketlerde,

· Uçak hangarlarında,

· Sergi ve fuar alanlarında,

· Garajlarda kullanılır

Özellikleri/Avantajları:

· Kolay uygulanır.

· Mekanik dayanımları yüksektir.

· Aşınma dayanımı yüksektir, üzerinde metal tekerlekli trafiğe izin verir.

· Mikrop oluşumuna izin vermeyen yüzey yapısı vardır.

· Hijyenik ortamlar yaratmak için kolay temizlenir.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

Uygulamada, ortam ve yüzey sıcaklığı +10°C'nin altında ya da +30°C'nin üzerinde ise, uygun sıcaklıklar beklenmelidir. Ayrıca aşırı sıcak, yağışlı veya rüzgarlı havalarda uygulama yapılmamalıdır. Uygun sıcaklıklarda yapılacak uygulamalarda, kullanılacak malzemeler, 1 - 2 gün önceden uygulama alanına getirilip depolanmalı ve ortam şartlarına uyum sağlaması sağlanmalıdır. Aşırı soğuk havalarda yapılacak uygulamalarda, ısıtıcılar yardımı ile ortam ve zemin sıcaklığını artırılması sağlanmalı, malzemenin işlene bilirliğinin artırılması için, ambalajlar +20 - +25°C'de şartlandırılarak kullanıma hazır hale getirilmelidir. Epoksi ve poliüretan esaslı zemin sistemleri, uzman uygulamacılar tarafından uygulanmalıdır. Reçine esaslı sistemlerin çalışma ve reaksiyon süreleri, ortam ve zemin sıcaklığından ve havadaki bağıl nemden etkilenir. Düşük sıcaklıklarda kimyasal reaksiyon yavaşlar, bu da tava ömrünü, üzerinin kaplanabilme süresini ve çalışma zamanını uzatır. Aynı zamanda viskozite yükseldiğinden sarfiyat artar. Yüksek sıcaklıklar, kimyasal reaksiyonu artırır ve yukarıda belirtilen zamanlar buna bağlı olarak kısalır. Malzemenin tamamının kürünü tamamlaması için ortam ve zemin sıcaklığı, izin verilen minimum sıcaklığın altına düşmemelidir. Kaplamanın tamamlanmasından sonra, kaplama en az 24 saat direkt su temasından korunmalıdır. Eğer bir su teması olursa, bu kaplama üzerinde karbonatlaşma ve yumuşama yaratacak ve bu da, kaplamanın özelliklerini yitirmesine neden olacaktır. Böyle bir durum karşısında kaplamanın tamamı zeminden kaldırılmalı ve yenilenmelidir. Kullanılmış ambalajlar birbirinin içerisine geçirilerek yapışması sağlanmalı ve ambalajların tekrar kullanımı engellenmelidir. Ürünlerin detaylı kullanım şekli için Teknik Ürün Bilgi Broşürlerine başvurulmalıdır.

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir EPOCRETE 1270 sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

AMBALAJ: A(3)+B(2)= 5kg set Teneke Kutu

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ: Orijinal açılmamış ve hasar görmemiş ambalajlarda,  kuru şartlarda doğru bir şekilde depolandığı takdirde, üretim tarihinden itibaren 6 ay. Kuru şartlarda, nemden koruyarak depolayınız.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar, kimyasal ürünlerin güvenli olarak taşınması, depolanması ve bertaraf edilmesi ile ilgili bilgi ve tavsiyeler için, fiziksel, ekolojik, toksikolojik ve diğer güvenlikle ilgili bilgileri içeren, ürüne ait malzeme güvenlik bilgi formuna (MSDS) başvurmalıdırlar.

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri