SİLO SİSTEMLERİ

Yaşam Konforunuza Değer Katar

 
 

Ana Sayfa

SERETEKS Hakkında

Ürünler & Üretimler

Genel Bilgiler

Foto Galeri

İletişim Yolları

     

 
   
 
 
Poliüretan Kaplamaları

» Cretpol P 682 Şeffaf

» Cretepol 459 Gri - Beyaz

» Cretepol 63 Gri - Beyaz

» Cretepol P 683 Şeffaf

» Cretepol P 684

» Cretepol TC 465 Gri - Beyaz

» Cretepol 23 Beyaz


 
Cretpol P 682 Şeffaf

 

ÜRÜN TANIMI: Silan esaslı tek bileşenli sırlı pürüzsüz emici  olmayan yüzeyler şeffaf aderans astar malzemesi.

Kullanım alanları:

CRETPOL P 682 özellikle beton, ahşap, fiberglass gibi yüzeyler üzerine uygulanacak poliüretan esaslı yüzey kaplama astarıdır. Film oluşturan astar malzemelerin aksine, birkaç molekül kalınlığında tabaka oluşturur. Bir ucu uygulanan yüzeyle, diğer bir ucu malzeme ile reaksiyona girerek yapışmayı kimyasal olarak güçlendirir. Bu sayede yüzeyde malzeme arasında üçüncü bir katman oluşturmadan yapışmayı sağlar. CRETPOL P 682 fırça veya rulo ile uygulandığı yüzeyin gözenek ligine, dokusuna göre bir veya iki kat olarak uygulanır.

CRETPOL P 682 beton kaplamalarındaki yeni kesilmiş derz uygulamaları için çok uygundur. Üst kat için bekleme süresinin kısalığı nedeniyle hızlı çalışmaya olanak sağlar. Tozlu ortamlarda veya eski derz kısalığı nedeniyle hızlı çalışmaya olanak sağlar. Tozlu ortamlarda veya eski derz malzemesinin sökülerek yenisinin uygulanacağı durumlarda ise tavsiye edilmez.

Özelikleri/Avantajları:

· Eski beton ile yeni beton arasında aderansı arttırmak için kullanılır.

· Poliüretan esaslı tek bileşenlidir

· Fayans üstü uygulamaları için çok uygundur

· Metal, seramik, beton, ahşap, fiberglass gibi yüzeyler üzerinde son kat kullanım için mükemmel bir yüzey koşullandırıcıdır

· Yapışmayı kimyasal olarak güçlendirir

· Yeni kesilmiş derzler için çok uygundur

· Fırça ve rulo ile uygulanabilir

· Kolay uygulanır.

· Üst kat uygulama süresinin kısa olması hızlı çalışmaya olanak verir.

UYGULAMA DETAYLARI:

Beton yüzeyler: Yüzeyde gevşek malzeme, yağ, gres, boya gibi kirlilikler bulunmamalı ve beton kuru olmalıdır. Yüzeye yapışmış kirler kumlama veya taşlama yoluyla giderilmelidir. Betonun içine işlemiş kirlerin neden olduğu maddeyi çözebilen kimyasal maddelerle silinmeli, deterjanlı su ile temizlenmelidir.

Uygulama: CRETPOL P 682 +5°C den soğuk koşullarda uygulanmamalıdır. Yeterli miktarda boyama kabına alınır, fırça ve rulo ile zemine kesintisiz şekilde uygulanır. Yüzeyin ıslanması yeterlidir. Beton kaplamanın yüzey dokusuna ve uygulama koşullarına bağlı olarak bir litre CRETPOL P 682 ile 15m² - 25m² yer kaplanabilir. Derzler için kullanıldığında, derz taban fitiline zarar verebilir. Aynı nedenle uygulamalar sırasında yeterli havalandırma sağlanmalıdır.

Sarfiyat: 100 gr - 200 gr/m²

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

Uygulama esnasında, iş ve işçi Sağlığı kurallarına uygun iş elbisesi, koruyucu eldiven, gözlük ve maske kullanılmalıdır. Depolama ve uygulama esnasında cilde ve göze temas ettirilmemeli, temas etmesi hal inde hemen bol su ve sabunla yıkanmalı, yutulması durumunda acilen doktora başvurulmalıdır. Uygulama alanlarına yiyecek ve içecek malzemeleri sokulmamalıdır. Çocukların erişemeyeceği yerlerde depolanmalıdır.

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. CRETPOL P 682 sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

AMBALAJ:  5 kg Teneke Kutularda

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ:

Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar, kimyasal ürünlerin güvenli olarak taşınması, depolanması ve bertaraf edilmesi ile ilgili bilgi ve tavsiyeler için, fiziksel, ekolojik, toksikolojik ve diğer güvenlikle ilgili bilgileri içeren, ürüne ait malzeme güvenlik bilgi formuna (MSDS) başvurmalıdırlar.

SORUMLULUK:

Bu ürün bilgi föyünde belirtilen bütün teknik bilgiler laboratuvar deneylerine dayanmaktadır.  Gerçekte elde edilen değerler,  bizim kontrollerimizin ötesindeki, şartlar sebebiyle değişiklik gösterebilirler.

 

 
 

 

Tüm Hakkı Saklıdır. © 2013 - Sereteks Yapı Kimyasalları

 
 

Ana Sayfa  |  Sereteks Hakkında  |  Ürünler Üretimler  |  Genel Bilgiler  |  Foto Galeri  |  İletişim


Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri